Det er vanligvis tre grunner til at ginseng ficus mister bladene.Den ene er mangelen på sollys.Langtidsplassering på et kjølig sted kan føre til gulbladsykdom, som vil føre til at bladene faller.Flytt til lyset og få mer sol.For det andre er det for mye vann og gjødsel, vannet vil råtne røttene og bladene vil gå tapt, og gjødselen vil også få bladene til å miste når røttene blir brent.Legg til ny jord, for å absorbere gjødsel og vann, og hjelpe den å komme seg.Den tredje er den plutselige endringen av miljøet.Hvis miljøet endres, vil bladene falle dersom banyantreet ikke er tilpasset miljøet.Prøv å ikke endre miljøet, og erstatningen må være lik det opprinnelige miljøet.

ficus 1
1. Utilstrekkelig lys

Årsak: Det kan være forårsaket av utilstrekkelig lys.Hvis ficus microcarpa holdes på et kjølig sted i lang tid, er planten utsatt for gulbladsykdom.Når de er infisert, vil bladene falle av mye, så du må være mer oppmerksom på det.

Løsning: Hvis det er forårsaket av mangel på lys, må ficus ginseng flyttes til et sted hvor den utsettes for solen for å fremme bedre fotosyntese av planten.Minst to timer om dagen med eksponering for solen, og den generelle tilstanden vil bli bedre.

2. For mye vann og gjødsel

Årsak: Hyppig vanning i forvaltningsperioden vil opphopning av vann i jorda hindre normal åndedrett av rotsystemet, og det vil oppstå råtende røtter, gule blader og fallende blader etter lang tid.For mye gjødsling vil ikke fungere, det vil gi gjødselskader og bladtap.

Løsning: Hvis det tilføres for mye vann og gjødsel, reduser mengden, grav ut en del av jorda og tilsett litt ny jord, noe som kan hjelpe opptaket av gjødsel og vann og lette gjenopprettingen.I tillegg bør påføringsmengden reduseres i det senere stadiet.

3. Miljømutasjon

Årsak: Hyppig utskifting av vekstmiljøet gjør meisen vanskelig å tilpasse seg, og ficus bonsai vil bli uakklimatisert, og den vil også slippe blader.

Løsning: Ikke bytt vekstmiljøet til ginsengficusen ofte i løpet av administrasjonsperioden.Hvis bladene begynner å falle, sett dem tilbake til forrige posisjon umiddelbart.Når du bytter miljø, prøv å sørge for at det ligner det tidligere miljøet, spesielt når det gjelder temperatur og lys, slik at det kan tilpasse seg sakte.


Innleggstid: Nov-01-2021